Néhány szóban rólunk

 

Feladatunk

Feladatunk, hogy a megfelelő felméréssel, szaktanácsadással és tervezéssel partnerünk igényeire szabott megoldást szállítsunk. Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, úgy a szaktudásunkat és a hosszú évek tapasztalatát minőségi, precíz kivitelezéssel ötvözve a megrendelő elvárásaira szabott legoptimálisabb ár / érték arányú megoldást nyújtjuk.

Célunk

Célunk, hogy megrendelőink egyedi ötletei, vagy a lakberendezők által megálmodott elképzelések alapján kifogástalan minőségű bútorokat készítsünk.

Igyekszünk megfelelni a legkülönfélébb elvárásoknak, legyen az akár „egy darabos megbízás”, vagy összetett, komplex kivitelezést igénylő szakmunka. Mindemellett vállalunk előzetes egyeztetést követően több darabos, úgynevezett „széria” megrendeléseket is.

Jövőképünk

Valljuk és hisszük, hogy munkánk gyümölcseként olyan hatékonyan működő, jó hírű, a megrendelőink elégedettségét elnyerő vállalatként dolgozhatunk. Minden tevékenységi területünkön folyamatosan bővülő és visszatérő vevőkörünk a cég által nyújtott megbízható piaci megoldásokban, szolgáltatásokban és termékminőségben az elérhető legjobb arányokat találja meg. Ezért cégünk és kollegáink mindent megtesznek!

Ez a komplex szemlélet a működésünk alapja.